Drobul de pui, un inlocuitor foarte bun al drobului traditional

Ma intreb daca sunt singura care atunci cand primeste tichetele de masa dau iama in supermarket ca sa imi fac stocul de carne pentru toata luna. Luna aceasta de exemplu de la raionul de produse congelate mi-am cumparat doua bucati pui bun de pus pe grill. Poate nu este bine ca am luat asa insa mie mi se par nitel mai grasuni…si numai buni de transat. Asa ca l-am pus pe sotul meu sa mi-i taie frumos si i-am inpachetat in pungi, cam asa: pentru ciorba, pentru tocana, pentru friptura.

Am auzit de la o prietena ca drobul de pui este la mare cautare si de fiecare data cand face reteta pentru drob de pui familia ei este incantata de rezultate. Dragilor mie atat mi-a trebuit: sa aud de drob de pui. Am cumparat ce imi trebuie pentru a pune in practica reteta si zilele astea pun de un drob de pui. Nu de alta dar sa vad ce zice sotiorul meu cand gusta din el..mai ales ca este adeptul drobului facut din carne de miel sau porc…:D

Am gasit pe net o poza a unei retete de drob de pui. Mentioneze ca aceasta poza este luata de pe forumul culinar.ro. Eiiii…cum sa nu ma tenteze?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: